Printer Friendly Version Štand Ambasade Srbije na šestom „Oi Festivalu“, 25. avgust 2013. godine @ 14 August 2013 05:43 AM

Obaveštavmo sve naše građane i japanske prijatelje da će Ambasada Srbije i ove godine imati svoj štand na tradicionalnom festivalu koji organizuje opština Šinagava i Društvo međunarodnog prijateljstva ove opštine.

Kao i prethodnih godina, na štandu Srbije biće prisutno osoblje Ambasade, a prodavaće se prehrambeni proizovdi i pića (posebno ističemo smoothie od srpskih malina) po kojima je naša zemlja prepoznatiljiva.

Poseban deo manifestacije čini i kulturno-umetnički program učesnika (među kojima su i druge ambasade koje se nalaze u ovoj japanskoj opštini), a za vas smo ovom prilikom pripremili izvođenje srpskih narodnih igara od strane studenta Tokijskog univerziteta za strane studije.

Manifestacija traje dva dana, 24. i 25. avgusta, od 13h do 21h, s tim da će štand Srbije biti otvoren 25. avgusta. Mesto održavanja je centralna ulica naspram JR Oimachi stanice (JR大井町駅前 中央大通り).

Dođite sa svojom porodicom i prijateljima da zajedno uživamo u ovogodišnjem izdanju „Oi Festivala“!