Printer Friendly Version Хуманитарни концерт у Амбасади у сарадњи са АЗ Групом, 11. април 2015. године @ 28 April 2015 03:21 AM
У сарадњи са компанијом „АZ Group”, са чијом смо председницом Т. Азумом у претходном периоду остварили веома добре односе, у суботу 11. априла у Амбасади је организован хуманитарни концерт, намењен прикупљању средстава за помоћ угроженима од прошлогодишњих поплава у нашој земљи.
 
Културном догађају у Амбасади присуствовало је око 80 званица, а уводне говоре одржали су Т. Азума и амбасадор Н. Глишић, који су се осврнули на изузетно добру сарадњу која је у протеклом периоду остварена. Амбасадор је искористио прилику да организаторима захвали на хуманом гесту. Након уводних говора, уследила је презентација о нашој земљи коју су припремили запослени у Амбасади, као и сам наступ флаутисткиње Х. Јошикаве. Млада јапанска уметница је, у пратњи М. Ћијоа на гитари, извела неколико српских и јапанских композиција. Догађај је затворен пригодним коктелом, током кога је служена српска храна, као и вина и ракија из наше земље.