Printer Friendly Version Јапански транспортни и логистички гигант „Nippon Express” је отворио своју филијалу у Србији (28. октобар, 2021. године) @ 28 October 2021 09:48 AM
Јапански транспортни и логистички гигант „Nippon Express” је отворио своју филијалу у Србији
 
Преузетo са странице компаније:
 
~Први јапански шпедитер у Србији~
 
Наша локална филијала у Немачкој, “Nippon Express Germany Co., Ltd.” (Директор: Манабу Асаи, у даљем тексту “Nippon Express Germany”) је отворила филијалу у Београду у Републици Србији која је почела са радом 11. октобра (понедељак).
У Србији, која се налази у центру Европе, због свог доминантног положаја као производне базе, све је већи број страних компанија у индустрији мобилности које се баве производњом електричне опреме, аутомобилских делова и електричних возила (ЕВ). Последњих година стопа привредног раста Србије креће се на нивоу од 2-4%, а и у будућности се очекује висок привредни раст.
Отварањем своје базе у Србији по први пут као јапански шпедитер, “Nippon Express Germany” ће ојачати пружање својих услуга како српским и балканским компанијама у индустрији мобилности, тако и разним компанијама које послују у земљама централне и источне Европе.
Отварањем филијале у Београду проширићемо наше логистичке услуге у централној и источној Европи, и наставићемо да одговарамо на све веће логистичке потребе широм света.
 
* Фотографија преузета са сајта компаније