Printer Friendly Version Амбасадорка Ковач на завршном састанку програма менторства НПО “J-Win” (8. јун 2022. године) @ 27 June 2022 07:18 AM
 
Амбасадорка Ковач учествовала је на завршном састанак учесница програма менторства НПО “J-Win” за пословне жене на високим позицијама у јапанским компанијама, одржаном 8. јуна. 
 
Овом приликом, јапанске полазнице су, уз захвалност на драгоценом искуству, у два панела сумирале искуства из сусрета са страним амбасадоркама које су им биле ментори. Оцениле су да су учешћем у програму боље спознале потребу и за активнијом улогом у друштвеној трансформацији свог непосредног окружења, локалне заједнице и шире.
 
Амбасадорке, међу којима и амб. Ковач, су у својству ментора изнеле позитивне утиске, препоруке и очекивања у вези са непосредним напретком полазница, као и самог програма. Међу њима, сугерисано је да се размотри и укључивање млађих кадрова, као и представника мушке популације ради снажења инклузивног приступа и разноврсности.
 
Председница J-Win Ј. Ућинага захвалила се на реализацији другог по реду програма, и изразила наду да ће амбасадорке бити спремне да наставе са својим учешћем и у трећем програмском циклусу, који почиње у октобру.