Printer Friendly Version Посета чланова удружења старих „Други живот“ Амбасади (26. јул 2022. године) @ 29 July 2022 10:05 AM
 
У сарадњи са удружењем старих „Други живот“ (Japan Association of Second Life Services - ЈАЅЅ) у Амбасади је одржана презентација о Србији за oко двадесет чланова овог удружења, које већ трећи пут посећује нашу Амбасаду. Реч је удружењу које окупља грађане старије од 60 година и пензионере и за њих организује различите врсте активности, укључујући упознавање са различитим земљама као могућим дестинацијама за туристичка путовања.
 
Представница Амбасаде Тијана Нагато детаљно је на јапанском језику представила географију и историју Србије, туристичке дестинације, културно богатство, нематеријално наслеђе, спорт, достигнућа знаменитих Срба и традиционална јела и пића. Након презентације, приказали смо промотивне филмове Туристичке организације Србије и одговарали на питања заинтересованих грађана.
 
Представник ЈАЅЅ Кенђи Кита захвалио је, у име чланова удружења, на још једној могућности  да посете Амбасаду и да се ближе упознају са нашом земљом.