Printer Friendly Version Састанак са представницима компанија IONIC Corporation и Bold International Group (19. октобар 2022. године) @ 20 October 2022 09:36 AM
 
Амбасадорка Републике Србије у Јапану Александра Ковач сусрела се са председником јапанске компаније IONIC Corporation Мицуруом Нишикавом и директором Одељења за међународну сарадњу те компаније Мотохиром Доуреом и представницима српске партнерске корпорације Bold International Group, у чијем је саставу и фирма VisHealth, а који се налазе у посети Јапану. 
 
Генерални директор Bold International Group Душан Обрадовић, председник Саветодавног одбора Милан Петровић, и директор VisHealth Александар Дивац похвалили су успешну сарадњу коју остварују са јапанском компанијом и обавестили о плановима за проширење заједничког пословања у сфери стоматолошких, медицинских, као и производа за негу кућних љубимаца.    
 
Током боравка у Јапану, представници Bold International Group посетили су производни комплекс IONIC Corporation у Нагарејами, у префектури Ћиба, као и матичну компанију Dentas Co., Ltd., са седиштем у префектури Токушима.
 
Амбасадорка Ковач истакла је да ће Амбасада наставити да пружа конструктивну подршку компанији IONIC Corporation, у циљу наставка успешне реализације свих планираних пројекта.