Printer Friendly Version Наставак сарадње са ТВ Фуђи и компанијом Фуђи Ленд (19. јун 2023. године) @ 20 June 2023 08:52 AM
 
Руководство компаније Фуђи Ленд, која припада групи Fujisankei Communication Group, а у оквиру које се налази и приватна медијска кућа Фуђи ТВ, приредило је, 19. јуна 2023. године, у седишту ове телевизије, вечеру у част амб. Александре Ковач. Вечери су присуствовали представници Одељења за међународну сарадњу Фуђи ТВ, као и први саветник Марија Перишић и сарадница Амбасаде Тијана Нагато.
 
Амбасадорка Ковач захвалила је руководству компаније Фуђи Ленд и ТВ Фуђи на промоцији гастрономије Србије и гледаним серијалима o нашој култури и кухињи на популарном Јутјуб каналу ове телевизије World Buzz Cooking. Разменила је идеје о могућностима за продубљивање сарадње и представљање Србије јапанској јавности.
 
Компанија Фуђи Ленд основана је 1958. године, првенствено за хотелске услуге, да би се затим се проширила на друге гране услужних делатности, попут вођења великих центара, одмаралишта, ресторана, музеја, организовање догађаја и сајмова, прехрамбену индустрију итд.