Printer Friendly Version Добротворни догађај у организацији фондације „Квалитет живота“ за реализацију програма међународне медицинске размене (12. октобар 2023. године) @ 13 October 2023 09:06 AM
 
У Токију је, 12. октобра 2023. године, одржан добротворни догађај у организацији фондације „Квалитет живота“, на којем су прикупљана средства за реализацију програма медицинске размене, односно омогућавање усавршавања медицинских научника из света у неким од најугледнијих медицинских установа у Јапану.
 
Председница Фондације Хироко Сузуки најавила је током скупа да ће позив за учешће у програму следеће године добити стручњак из Републике Србије.
 
Амбасадорка Александра Ковач је, обраћајући се учесницима, пренела захвалност Фондацији на неуморним напорима у промовисању и реализацији медицинске размене између Јапана и света. Изразила је наду да ће медицински стручњак из Србије бити у могућности да дође у Јапан и искористи напредне технологије и велико искуство својих јапанских колега. Оценила је да би то била још једна прилика за продубљивање билатералне размене и односа две земље.